49η Επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Αξιότιμους κ.κ. Κωνσταντίνου Τασούλα Πρόεδρο της Βουλής

                         Ιωάννη Μπούγα Υφυπουργό Δικαιοσύνης

49η Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

……..η μεγαλύτερη πρόκληση για την Δημοκρατία είναι να αντιμετωπίσει την κλιματική απειλή και να προστατεύσει το δικαίωμα για ένα υγιές περιβάλλον. “Γαίας Ατίμωσης Δ.Πικιώνη 1954”
…..η Δημοκρατία μας όμως, δεν είναι πια αυτοαναφορική. Έχει αποδεδειγμένα ωριμάσει και έχει χειραφετηθεί από εγγενείς τις αδυναμίες….. υπήρξε και αναγνωρίζεται ως η κοιτίδα της Δημοκρατίας.
“Κωνσταντίνος Τασούλας Πρόεδρος της Βουλής”
Γενέτειρα Δημοκρατίας

“Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή την περίοδο εντείνουν την ανάγκη για κοινωνική συνοχή, συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας και τον κρατικό μηχανισμό, καθώς και την ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών.”- Ιωάννης Μπουγάς Υφ. Δικαιοσύνης”

-…. ζημιών  επίσης  που προήλθαν από  παράνομο και αντισυνταγματικό άρθρο, σύμφωνα με  την 489/2002 ομόφωνη  απόφαση του ΣΤΕ .                                                                                    

Όρα το Μέλλον : Αξιότιμοι   ενεργοποιήστε  ταΙερά και   ηγηθείτε  Παν Ευρωπαϊκά στην  θεσπίστε διάλογουΟραματιστών  για να  μπολιάζετε  η Δημοκρατία με τις  αναγκαίες  επικαιροποιήσειςώστε  να συνεχίζει να ασκεί την ίδια γοητεία στους Πολίτες και να μην οξειδωθεί ανήκεστα από. της συκοφαντίας  και της διχόνοιας τον σεισμό, γιατί;   « Ουκ εξ άλλης Πολιτείας, Τυραννίς  καθίσταται  η εκ Δημοκρατίας »   Πλάτων

        Ο εκάστοτε Γ. Γ. ΟΗΕ αγαπητέ  Κύριε Javier  Pérez de Cuéllar, είναι  Πολίτης  των  Δελφών.                                                       

  Ως  Δελφιώτης  θα διεκδικούσατε έδρα Human Rights Watch  στην γενέτειρα  του οργανισμού σας ;        

Αξιότιμοι,  έχετε άριστες Νομικές  γνώσεις,  αγάπη για την Πατρίδα, Βουλευτική έδρα, ΄΄θώκο΄΄ Κυβερνητικό   και από ένα ….Μαντείο , Οραματισθείτε .                

  «Ὁ ἄναξ, οὗ τὸ μαντεῖόν ἐστι τὸ ἐν Δελφοῖς, οὔ λέγει οὔ κρύπτει  σημαίνει».