Έλλειμμα Δημοκρατίας

Η δολοφονία ενός Πολιτισμού, στην βασιλεία των συκοφαντών

Ο εργολάβος κ. Σχινάς συκοφάντησε, απόδειξη αδιάσειστη η καταδίκη του σε 12μηνη φυλάκιση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης από το τριμελές Πρωτοδικείο Αμφίσσης.

Η συκοφαντία του αναπαρήχθητε από τον κίτρινο τύπο και από κάποιους βουλευτάς του κοινοβουλίου αποθεώνοντας τον Σπύρο Μελά ….η είδηση για να πουλά πρέπει να έχει αίμα, σπέρμα, στέμμα.

Η διοίκηση, διορισμένη περιφερειάρχης, υπηρετώντας το γράμμα του Νόμου εξέπεσε των καθηκόντων, τον ουδέποτε καταδικασθέντα με 70% εκλεγέντα Δήμαρχο και έχοντας διαθέσει την Δημαρχιακή του αποζημίωση σε ανήμπορες οικογένειες και στους σπουδαστές.

Ο συκοφαντηθείς καταστράφηκε κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά ευτυχώς όχι οικογενειακά.

Η τυφλή Δικαιοσύνη τον παρέπεμψε καθησυχάζοντας τον, το πιθανότερο θα απαλλαγείτε στο ακροατήριο!!

Ενά κατά έγκριτους νομικούς η υπόθεση θα μπορούσε να είχε λυθεί από την αρχή αν είχε διαταχθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο πραγματογνωμοσύνη.

Σε μια πολιτισμένη χώρα θα περίμενε κανείς μια τυπική έγγραφη αποκατάσταση.

Ο αδικηθείς, συκοφαντηθείς και καταστραφείς ως Πολίτης και ως αιρετός περίμενε εις μάτην μια τυπική έγγραφη αποκατάσταση από την Πολιτεία.

Μα τι λέτε τώρα; αυτά συμβαίνουν σε πολιτισμένες χώρες, όχι στην χώρα που εγκαθίδρυσε την Δημοκρατία.

Απευθύνθηκε στον τρίτο πυλώνα της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής υπογραμμίζοντας το κενό, που κάνει τον Νόμο αντιδημοκρατικό.

Σιωπή   ….τιμητικής απαξίωσης;

Περίμενε από τους συκοφαντοαποδέκτες επερωτώντας βουλευτές, την τυπική αποκατάσταση ή μια τυπική συγγνώμη.

Πιστός στο Σύνταγμα και τους νόμους και μαχόμενος για την αυτοβελτίωση της Δημοκρατίας συμβολικά γνώρισε το πρόβλημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όχι για να το επιλύσει καθότι ανεύθυνος Άρχων αλλά ενημερωτικά ως συνταγματολόγος. Τα ψιλά αυτά γράμματα αξιότιμοι, μαρτυρούν έλλειψη Πολιτισμού.

Επιβεβαιώνουν ότι η Δημοκρατία είναι δυσχερής, γέρνει.

Εκτός αν είναι η Τεχνική της Κρατικής Βίας σύμφωνα με το κείμενο του Γεωργίου Ράλλη, προσέξετε λοιπόν γιατί; «Ουκ εξ άλλης Πολιτείας, Τυραννίς καθίσταται η εκ Δημοκρατίας»

Μας υπενθυμίζει ο Πλάτων.

Τότε ίσως σας….

         ΥΓ: Ο Συκοφαντηθείς Πολίτης είναι ο Παναγιώτης Ι. Καλτσής εκλεγείς το 2002 και το 20076  Δήμαρχος Δελφών με 70% με λευκό ποινικό μητρώο στην 50ετή επαγγελαμτική του  σταδιοδρομία.

Έρευνα www.oracletoday.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.